top of page

Mayer Judit

Okleveles pszichológus

Azt gondolom, a legtöbb belső feszültség összefüggésbe hozható azzal, ahogyan a kapcsolatainkban és környezetünkben működünk. A segítő beszélgetés lehetőséget teremt arra, hogy mélyebb megértést nyerj magadról, kapcsolataidról és az életed más területeiről, miközben az itt és mostban figyelünk és reflektálunk egymásra.

Szakterületek

burnout/kiégés, szorongás, krízis, lehangoltság, kapcsolati problémák, konfliktuskezelés, gyász, önbizalom, önismeret, elfogadás, stressz, készségfejlesztés, álláskeresés, pályaválasztás, pályamódosítás

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek! Mayer Judit vagyok, pszichológus és mentálhigiénés szakember. Az egzisztenciális pszichológia és a személyközpontú szemlélet áll hozzám a legközelebb, a végzettségemet pedig egészségpszichológiából szereztem.

 

A pszichológia iránti érdeklődésem 17-18 éves koromban kezdődött, első mentorom, Károly Sára klinikai szakpszichológus hatására. Az ő szeretete és támogatása inspirált erre a pályára.

 

2011-ben kezdtem pszichológiai tanulmányaimat a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen. Alapképzésem mellett légiutaskísérőként dolgoztam Budapesten, ami gazdag tapasztalatot adott az emberekkel való együttműködésben. Később Budapesten, a Károli Gáspár Egyetemen mentálhigiénés-segítő szakán folytattam tanulmányaimat, miközben Angliában éltem és dolgoztam. 2020-ban diplomáztam, majd a Bedfordshire Egyetemen egészségpszichológiából szereztem mesterdiplomát. 2022-ben visszaköltöztem Magyarországra, és kilenc év repülés után a szakmámban kezdtem el dolgozni, majd 2023- ban elvégeztem az Open Dialogue 10 hónapos online képzését.

 

Ha támogatásra van szükséged stressz, szorongás, önértékelési problémák, életvezetési nehézségek vagy párkapcsolati gondok miatt, fordulj hozzám bizalommal. Az én szerepem az, hogy támogassalak abban, hogy felfedezd belső erőforrásaidat, miközben elfogadom és tisztelem az egyéni tapasztalataidat és érzéseidet. Az önreflexió és az önállóság megerősítése érdekében segítek navigálni az életed különböző területein. Az egészségpszichológiai háttér pedig lehetőséget ad arra, hogy holisztikus szemlélettel tekintsek az emberi test-lélek-elme kapcsolatára. Szerintem gyakran előfordul, hogy testi tüneteink belső konfliktusaink vagy elakadásaink tükröződései lehetnek. A segítő beszélgetés lehetőséget teremt arra, hogy mélyebb megértést nyerjünk magunkról, kapcsolatainkról és életünk más területeiről. A köztünk létrejövő kapcsolat által jobban ráláthatsz azokra az aspektusokra, amelyek változtatásával jobban érezheted magad. Nincs egy univerzális recept a megoldásra, hiszen mindenki egyedi utat jár be. Amit én biztosítani tudok, az egy olyan légkör, ahol szabadon és ítélkezés mentesen beszélgethetünk arról, ami téged a leginkább foglalkoztat.


Az évek során magam is részt vettem művészetterápiás és pszichodrámás csoportokon, valamint egyéni beszélgetéseken és szupervíziókon. Hiszem, hogy a terápiás térben mindkét fél, a segítő és a kliens is fejlődik, ahogy Feldmár András is mondja: a terápia során mindegyik fél jobban érezheti magát, mint előtte.

Mayer Judit - tanácsadás 55p

Pszichológiai tanácsadás

Mayer Judit - konzultáció 50p

Pszichológiai konzultáció