top of page

Szakember vagy és csatlakoznál csapatunkhoz?

Szeretettel várunk!

Ha képesített szakember vagy, és elhivatott mások mentális egészségének megőrzésére, szívesen látunk Téged is a Szavakkal.hu pszichológiai csapatában. Kiemelt jutalékot és rugalmas munkaidőt biztosítunk számodra, modern foglalási rendszerrel, mely könnyen kezelhető. 

 

Ha olyan pszichológus vagy, aki értékeli az általunk biztosított előnyöket, akkor csatlakozz hozzánk, lépj be egy olyan csapatba, ahol számítunk az egyedi képességeidre és tapasztalataidra.

Jelentkezésed, érdeklődésed várjuk a jobb alsó sarokban található chat felületen, vagy az alábbi e-mail címen: info@szavakkal.hu

Kiemelkedő jutalék

Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiváló jutalékot biztosítson szerződött partnereinek. A teljesítmény alapú részesedés révén lehetőséged van feltölteni a rendelkezésre bocsátott idődet, ezalatt pedig kiváló bevételt tudsz realizálni online pszichológiai szolgáltatás nyújtásával, melyet nem terhelnek olyan járulékos költségek, mint például egy rendelő fenntartása.

Rugalmas munkaidő

Szabadon határozhatod meg munkaidődet és otthonról is dolgozhatsz. Nincs szükség irodai jelenlétre, csak egy minimális fix "rendelési" időt kérünk leendő pszichológusainktól. Egyedül Te döntöd el, hogy mikor és milyen időtartamban szeretnél dolgozni, ami lehetővé teszi a személyes és szakmai élet harmóniáját. Ha a már félig betáblázott naptárad lyukas óráit szeretnéd csak kitölteni, nálunk arra is van lehetőséged.

Marketing támogatás

Cégünk segítséget nyújt abban, hogy  a legmegfelelőbb ügyfelekkel kapcsolja össze szolgáltatásaidat. Tapasztalt marketing csapatunk hatékony kampányokat vezet számodra, hogy segítse a kliensek elérését és megtalálását.

Online platform

A Szavakkal.hu egy modern, online platformot kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan kapcsolódj az ügyfeleidhez. Az otthoni munkavégzés lehetősége segít abban, hogy kényelmesen és hatékonyan végezhesd a munkádat. Foglalási rendszerünk összekapcsolható Google, iCal, vagy Outlook naptáraddal, így naprakészen követheted a beérkező időpontokat.

Támogató környezet

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk sikeredet. Tapasztalt csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsen az ügyfelekkel folytatott hatékony kommunikációban.

bottom of page