top of page

Bakos Zsuzsa

Klinikai szakpszichológus

Bakos Zsuzsanna vagyok, klinikai szakpszichológus. Pszichológus diplomámat 1997-ben szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, majd ezt követően a Debreceni Egyetemen 2015-ben klinikai szakpszichológus képesítést szereztem. Széles körű tapasztalattal rendelkezem a legtöbb probléma terén, mindazonáltal leginkább az alábbiak állnak közelebb hozzám:

  • Családi viszonyok

  • Depresszió

  • Gyász / elmúlás

  • Krízis helyzet

  • Kapcsolati problémák

  • Nevelési nehézségek

  • Szorongás

Szakterületek

ADHD, álláskeresés, burnout/kiégés, depresszió, elfogadás, fájdalom szindróma, fóbiák, gyász, gyermekelhelyezés, kapcsolati problémák, kényszerek,  készségfejlesztés, konfliktuskezelés, krízisfeldolgozás, lehangoltság, nevelés, önbizalom, önismeret, pályamódosítás, stressz, szorongás, válás.

Bemutatkozás

Több, mint 25 éve dolgozom, élem az életem pszichológusként. A pszichológusi alapképzettség megszerzése után magas szinten képződtem gyermek és ifjúság pszichológiából is.

 

Az egészségügyben, az oktatásban és a szociális szférában szereztem tapasztalataimat Magyarországon, emellett 2005-től kezdve magánrendelésben is fogadok pácienseket. Hosszú évekig foglalkoztam gyermekek képesség és fejlődésbeli diagnózisával, terápiájával, szülőkonzultációval, emellett fiatalok, felnőttek és idősebb emberek krízis intervenciójával.

 

Őszinte beszélgetéseink során abban tudnám Önt támogatni, hogy jobban rálásson, tudatosabb legyen jelen helyzetére, pislákoló vagy tomboló érzelmeit szavakba tudja önteni, önismerete és önelfogadása fejlődjön, érzelmeit megfigyelve jobban megismerje és elfogadja azokat, majd megtalálja nyugalmát, erőforrásait és víg kedélyét. Ez a folyamat gyakran több alkalmat vesz igénybe, hiszen a sors szálai erősen össze tudnak gabalyodni, de nagyon felszabadító tud lenni.

 

Mottóm: „A derű és a humor olyan varázslók, akik kövekből virágot fakasztanak és a sivatagban oázist." (Hans Wallhof).

Bakos Zsuzsa - konzultáció

Klinikai szakpszichológus

bottom of page