top of page

Pártos Claudia

Okleveles pszichológus, integratív terapeuta jelölt, sématerapeuta konzultáns jelölt

Pártos Claudia vagyok, okleveles pszichológus. Pszichológusi alapdiplomomámat az ELTE pszichológia szakán, majd mesterdiplomámat a BME kognitív pszichológia szakán végeztem.

 

Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél és a Nemzetközi Sématerápiás Egyesületnél képződöm. Ennek megfelelően integratív hipnoterápiás (Katathym Imaginatív Terápia, NLP, Ego-state terápia), illetve sématerápiás és kognitív módszereket használok. 

Szakterületek

burnout/kiégés, elfogadás, kapcsolati problémák, konfliktuskezelés, lehangoltság, önbizalom, önismeret, pályaválasztás, pályamódosítás, stressz, szorongás

Bemutatkozás

Az életünk útján időről időre elérkezik az pillanat, amikor az igazi belső változás szükségessé, vagy még inkább, elkerülhetetlenné válik. Ez a változás kezdetben nehéz, de elkerülhetetlen része fejlődésünknek. Más esetekben talán valami fájdalmas problémával küzdünk, ami állandó terhet jelent számunkra. Egy olyan helyzet, amelyből szeretnénk megszabadulni, és végre a belső béke és szabadság útjára lépni. Pszichológusi munkám során elsődleges célom kísérni a hozzám fordulókat ezen az úton.

 

Bizalommal fordulhat hozzám a következő problémákkal: 

  • önismereti kérdések, hogy jobban megértse önmaga működését

  • önértékelési problémák, hogy kellő önbizalommal rendelkezzen az élet számos területén

  • életvezetési helyzetek, ha egy bizonyos élethelyzetben elakadt

  • párkapcsolati és családi problémák, hogy megfelelő kapcsolatokat tudjon kialakítani

  • gyermekkori traumák, hogy feldolgozza régi sérelmeket 

  • szorongás, hogy végre elsajátítsa a belső nyugalmat és harmóniát 

 

Fontosnak tartom, hogy életünket tudatosan vezessük, a különböző külső-belső állapotokat, illetve személyes kapcsolatainkat tudatossággal szemléljük. Az önismeretet a fejlődés kulcsának tartom, amelyre úgy gondolok, mint az élet szerves részére. Bátorítom azokat, akik hozzám fordulnak, hogy induljanak el ezen az úton, hogy magukat megismerve és megértve valódi potenciáljukat kibontakoztathassák.

 

A merev terapeuta-kliens szemléletét helyett szívesen tekintek magamra útitársként, aki a klienssel együtt alakítja ki a terápiás kapcsolatot, kíséri a klienst az útján és, aki maga is keresi saját válaszait. Munkám során célom az elfogadó, nyugodt légkör megteremtése és a kliensre való 100%-os figyelés. Bízom abban, hogy mindenki el tudja érni a kívánt változást és el tudja érni a kitűzött céljait.

Pártos Claudia - tanácsadás 55p

Pszichológiai tanácsadás

Pártos Claudia - konzultáció 50p

Pszichológiai konzultáció