top of page

Vígh Ágnes

Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus (krízis)

Tanácsadó szakpszichológusként várom azokat, akiknek életvezetési problémáik, párkapcsolati nehézségeik, gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseik vannak. Segítek, ha krízishelyzetben döntési nehézségek, elakadások merülnek fel. Önismereti kérdésekben, gyászfeldolgozásban, identitáskeresés folyamatában is forduljon hozzám bizalommal.

Szakterületek

álláskeresés, elfogadás, gyász, kapcsolati problémák, konfliktuskezelés, krízisfeldolgozás, lehangoltság, nevelés, önbizalom, önismeret, pályaválasztás, pályamódosítás, stressz, szorongás

Bemutatkozás

Munkám során a személyközpontú irányzatra jellemző empátiát és feltétel nélküli elfogadást tartom irányadónak. Hajléktalanellátásban és gyermekvédelemben szerzett hosszú évek tapasztalata során bizonyossá vált számomra hogy minden kliens története egyedülálló, nem lehet sémákban gondolkodni és tanácsot adni. Tulajdonképpen a tanácsadás kifejezés sem fedi a valóságot, hiszen kérdések segítségével a kliens saját maga fogalmazza meg a számára legmegfelelőbb választ, megoldást.

 

Gyakran találkoztam bántalmazott gyermekekkel, felnőttekkel, akiknek múltja traumákkal terhelt, legjobb tudásom szerint segítek ezek feldolgozásában. A munkámban az értékes tapasztalatok lehetőséget adtak arra hogy mélyebb betekintést nyerjek a családi dinamika rejtelmeibe. Pszichológiai tanácsadás, krízisintervenció keretében igyekszem segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

 

Bizalomteljes légkört teremtve, empatikus odafordulással próbálom segíteni a hozzám fordulókat, hogy a saját erőforrásaikat felfedezve bontakoztassák ki a bennük lévő lehetőségeket.

Vígh Ágnes - konzultáció

Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus (krízis)

bottom of page